Attefallshus som nya bostadsrätter

Att det råder bostadsbrist, främst i Stockholm och i större städer är det ingen som missat. Nu börjar Attefallshusen att ta sig in på marknaden och vill man bo på max 25 kvadratmeter kan man börja fundera på ett attefallshus. 

252766-real-estate-concept-9Det har varit stora diskussioner kring Attefallshusen huruvida framtiden kommer att bli för dem. Många är det som kanske inte känner behov av att bygga ett så stort hus på sin tomt – även om man kan. Men, vad som allt fler har börjat fundera på nu är att bygga hus som man sedan kan hyra ut – eller bilda en liten bostadsförening om man har mycket mark och en byggrätt som tillåter parhus så kan man börja med försäljning. I tidningen SvD går det att läsa om att dessa hus har kommit att bli en verklighet i Bromma och att de säljs för ungefär 2 miljoner kronor styck. Ska man tro Ola Månsson som är vd för branschorganisationen Sveriges Byggindustrier så kommer det att bli allt vanligare med dessa typ av hus, och är du sugen finns http://attefallshus.com med mängder av inspiration och huslösningar där du kan slå liv i drömmen.

Nytt att sälja bostäderna

Det har länge varit självklart att man permanent ska kunna få bo i ett attefallshus, men att man ska kunna sälja ett är något nytt skriver Aftonbladet. Nu har det kommit färdiga hus till Bromma. Hus som är otroligt vältänkta för den lilla ytan och som till och med har ett loft. 21 kvadratmeter och med loftet blir det en totalyta på 34 kvadratmeter. Hur som väntas bli otroligt attraktiva och som med största sannolikhet kommer att bli framtidens hus. Frågan är när man får se Gärdefältet eller Hagaparken med några väl utplacerade hus?

Om du ska köpa eller hyra ut eller sälja ett hus eller kanske flytta in så är det viktigt att läsa på ordentligt innan så du går rätt tillväga. Tänk på att det är bättre att vara extra noggrann är lite osmidig. Sedan är det bara att njuta och tuta och köra.