Inredningstrender för 2017

Varje år är ett nytt år för trenderna inom inredning, vissa är ute och andra är inne – och kanske är det dina favorittrender från 2016 som försvinner nu 2017? En rad av det vi älskade förra året är nämligen just precis vad vi bör plocka bort från vår inredning i år.

6803947-houseFör 2017 är det en hel del dyrbara trender som är av hetaste laget, så om du planerar att investera i alla årets dyrgripar inom inredning är ett klokt val att också investera i ett ordentligt villalarm – för tro oss, dessa prylar för året vill du säkerligen inte bli av med. En av trenderna som är hetast just nu är nämligen både konst och kristaller, vilka som ni säkert redan vet också kostar en bra slant att köpa sig. Men det är självklart inte den enda trenden som är het för året. Andra inredningstrender som tros kommer att slå igenom under året har Sköna Hem listat enligt följande:

Trenderna som försvinner

18237223-trend-tiled-letters-concept-and-themeÄven om det är en hel del trender som tillkommer för året, också utöver listan ovan. Så ska man veta att det är en hel del saker som kommer att försvinna. Vad till exempel Expressen skriver så är det hög tid att plocka bort nakna glödlampor, alla mässingsdetaljer, kalla gråa toner och de marockanska influenserna ska inte längre vara lika framträdande. Men självklart ska vi inte hänga läpp för det inte. 2017 bjuder faktiskt på en hel del fler spännande inredningstrender och influenser, vilket bland annat Elle Decoration listat:

Som det syns av även Elle Decorations trendspaningslista så är det en hel del dyrbarheter som är inne även enligt dem, så att börja med att installera larm hemma är ett smart drag att göra. Det är nog ingen som vill att ens hem ska bli bestulet på ens fina inredning som man lagt tid och energi på – speciellt om man följer alla trender för året så är det trots allt en hel del detaljer som ska bytas ut helt och hållet plus att även möbler och väggar ska byta stil.