Nya trender 2017

Vi skippar marmor och mässing i år och tar in allt som har med växtriket att göra. De gröna tonerna byts ut mot det ljusgråa samtidigt som den hållbara tanken i inredningsväg håller sig kvar då man fortfarande gillar att återanvända möbler och material.

inredningSom vi skrev om tidigare hade den rustika stilen sin stora verkan under 2015 vilket betyder att vi har lagt det bakom oss för länge sedan. Leva och bo skriver om ytterligare delar från förra årets trender som man bör hoppa över under 2017 och istället satsa på nytt. Även om man har sina trogna favoriter hemma bör man komplettera och uppdatera inredningsstilen lite. I artikeln listar man några inredningstrender som kommer att vara helt ute 2017:

Undvik detta i inredningsväg:

Så vad ska vi satsa på istället?

Enligt Drömhem är det mycket växter och gröna toner som kommer in under våren. Både klängväxter och inomhusträden kommer tillbaka och mönster på tyger kommer i växtrikets former. Marmorstenen får en extra stark konkurrent och möts av de blåa ädelstenarna och kristalldetaljer kommer att vara poppis. Mässingen blir ersatt av silver och krom vilket ger en kallare känsla i hemmet. Såklart håller sig den hållbara trenden sig kvar då svenskarna älskar att återanvända gamla möbler och att ta vara på återvunnet material.