Så förnyar du ditt vardagsrum billigt

Att förnya ditt vardagsrum behöver inte kosta skjortan utan du kan med enkla medel göra stora förändringar. Framförallt är textilier något som kan varieras i oändlighet.

Är du sugen på att uppdatera din inredning men inte spendera hur mycket pengar som helst på det? Det finns mängder med tips och trix på hur du med enkla medel kan förändra ditt hem. Det finns massor med inredning som går att hitta till ett förmånliga pris. Vill du göra en snabb förändring är textilier ett bra tips. Med textilier går det att laborera i oändlighet och det kostar inte så mycket.

Byt ut dina textilier

Att byta gardiner är ett snabbt och enkelt knep för att förändra ditt vardagsrum. Ett par fina gardinkappor kan verkligen göra en stor förändring i ditt vardagsrum. Du kan även byta ut fodralen på dina kuddar för att ändra karaktär på vardagsrummet men även byta eller addera plädar. Med kuddar och plädar kan du förändra din soffa utan att behöva köpa en ny. Du kan även testa att byta mattor mellan rummen hemma eller köpa en nya matta. Genom att satsa på en stor matta i vardagsrummet kan du ge rummet en lyxig karaktär. Sammet är en textil som ger en lyxig känsla och det passar lika bra till gardiner som kuddöverdrag.

Stora maffiga växter

Att ha rätt sorts växter i vardagsrummet kan ge ett oanat lyft och stora växter som palmer är att föredra. Gröna växter ger ett hem liv och dessutom blir luften bättre.

Lyxiga växter till budgetpris:

  • Guldpalm
  • Bergpalm
  • Phalaenopsis
  • Förmakspalm
  • Citronfikus

Doftljus

Levande ljus är en detalj som kan göra stor skillnad. Främst doftljus som har en fin förpackning är trevliga inredningsdetaljer. Men även levande ljus i ljusstake eller lyktor funkar utmärkt.

Satsa på en fåtölj

Ett känt knep när det kommer till att styla hem är att satsa på en statement fåtölj i vardagsrummet. Det behöver inte vara en dyr fåtölj utan det viktiga är att placera den rätt i vardagsrummet, helst tillsammans med en golvlampa. Att hitta en billig fåtölj är inte svårt utan det finns massor med billiga alternativ och andrahandsmarknaden kan vara en guldgruva.