Så inreder du ditt kök trendigt 2021

Glöm slit och släng om du vill inreda trendigt 2021. Istället för impulsiva spontanköp bör du satsa på kvalitetsmöbler av hållbara material. I köket är det framför allt matbordet som bör stå i centrum. Komplettera gärna med exotiska detaljer för att skapa ett trendigt och hållbart kök.

Den dominerande inredningstrenden 2021 handlar om hållbarhet och medvetna val. De senaste årens köpkonsumtion är ett minne blott. Dagens konsumenter är mer miljömedvetna och föredrar tidlösa möbler som håller länge. Även kökstrenderna speglar hållbarhetstrenden där hållbara och återvunna material dominerar. Här kan du läsa mer om hur du inreder ditt kök i enlighet med 2021 års trender.

Hållbara material

Stylish,And,Modern,Scandinavian,Room,Interior,With,Brown,Mock,UpOm du vill ha ett trendigt kök bör du fokusera på hållbara möbler. Välj stilren design i hållbara material. Hos https://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/mobler/bord/matbord-2/index.html hittar du ett brett utbud av trendiga möbler där en stor andel är tillverkade av högkvalitativa återvinna material. Reforma grundades 2011 har som filosofi att gammalt möter nytt. Företaget har en tydlig hållbarhetsprofil och erbjuder prisvärda och miljövänliga möbler utan att tumma på kvaliteten.

När du inreder köket är det viktigt att satsa på möbler som håller länge. Matbordet är en viktig samlingsplats och bör därför vara mittpunkten i rummet. Hos Reforma hittar du matbord i alla möjliga former och storlekar. Det spelar ingen roll om du vill inreda med ett runt, ovalt, fyrkantigt eller rektangulärt matbord. Välj den stil som passar resten av inredningen. Ett matbord som är tillverkat av hållbara och gedigna material går ofta att måla om, slipa ner och renovera vilket ökar livslängden.

Vintage

Att handla second hand och återanvända inredningsföremål och möbler har varit trendigt under en längre tid. På loppisar, second hand-butiker och auktioner kan du hitta många fina föremål till köket, exempelvis porslin och dukar. Det går också att handla vintage möbler hos Reforma. De erbjuder produkter som är helt unika eller som endast finns i ett fåtal exemplar.

Exotiska färger och detaljer

De större möblerna, exempelvis matbord och stolar, ska helst vara tidlösa så att du inte tröttnar på dem snabbt. Däremot kan du gärna addera exotiska detaljer för att skapa ett trendigt kök som för tankarna till andra länder. Vibrerande färger som gult, terrakotta, turkost och grönt livar upp. Gröna växter är också ett bra inredningsknep.